Mielikuvaharjoittelun maailmanennätys
Kolmen lapsen isänä uudet rajoitus toimenpiteet aiheuttavat ristiriitaisia tunteita. Ymmärrän, että nyt on toimittava. Toisaalta harrastuksien rajoittaminen vaikuttaa merkittävästi kiihkeimmässä kasvuvaiheessa olevaan ikäluokkaan.
Omat poikani harrastavat aktiivisesti; kuka kiipeilyä, kuka taekwondoa ja kuka käsipalloa. Harrastukset laajentavat lasteni sosiaalisia suhteita, kehittävä kehollisia ominaisuuksia ja ennenkaikkea tuottavat onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuksia kokonaisvaltaiseen oppimiseen. Harrastukset ovat erittäin tärkeä osa lasteni kasvua ja kehitystä. Mitä tehdä, kun pääkaupunkiseudun harrastukset loppuvat? Kuinka korvata harrastusten mahtavat ominaisuudet?
Mietiskelin asiaa ja mieleeni juolahti ajatus: Mitä jos Joulukuussa 2020 Suomessa tehtäisiin kehitysloikka mielikuvaharjoittelussa? Tässä ideoita ja ajatuksia, josko joku näistä innostuisi.
Mitä jos …
Seurat järjestäisivät harrastusvuorojen korvaukseksi maailman parasta mielikuvaharjoittelua sekä siihen liittyvää omaehtoista fyysistä treeniä.
Mitä jos …
Maailman parhaat mielikuvavalmentajat, samat jotka valmentavat maailman parhaita urhelijoita pitäisivät treenejä teamsin kautta kaikille Suomen 8–16 vuotiaille urheilijoiden aluille. Esimerkiksi …
Melina Niemi auttaisi kaikkia kasvun asenteessa ja menestyksen portaissa. Erkka Westerlund auttaisi kaikkia oman palautumistapojen löytämisessä. Emilia Lahti kehittäisi sisukkuuden ja ponnistelun taitoja. Kaisa Vuorinen auttaisi kaikkia löytämään omat vahvuutensa. Varmasti tiedätte lisää mahtavia henkisten kyvykkyyksien valmentajia.
Mitä jos …
Treenit järjestetään kaksi kertaa viikossa. Maksu olisi kohtuullinen ja mielikuvaharjoittelut yhdistetään seuravalmentajien omaehtoisen treenaamisen ohjelmaan.
Toimisiko tälläinen?
Kirjoittaja on kolmen lapsen isä ja utelias optimisti.